TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Frederiks Ungdomsklub


ADRESSE

Skolen 3, Frederiks
7470 Karup

PERSONALE

Ranjith Balasubramaniam
Leder

51333444
rba@viborg.dk

ÅBNINGSTIDER
Tirsdag 19-22
Torsdag 19-22

Velkommen

Ungdomsklubben er et tilbud fra 7. klasse til du fylder 18 år. Vi er meget åbne for gode ideer og ønsker. Vi plejer at sige at det er mulighedernes hus og alt kan lade sig gøre (næsten) så bare spyt ud, hvis der er noget du kunne tænke dig.

HVAD SKAL VI LAVE?
Det kommer helt an på dig! Vi har en masse gode ideer, som vi lægger ud med, men vi vil også meget gerne høre dine idéer.
På åbningsaftner er der mulighed for at gøgle, spille computer, playstation, bordtennis, pool og en bunke andre spil. Vi arrangerer ture ud af huset til skøjtehal, svømmmehal, biograf og meget mere. Vi kan også arrangere diskotek i salen, hvis du kunne tænke dig det.
Du skal være opmærksom på, at nogen af aktiviteterne kræver tilmelding på forhånd, og kan godt koste lidt, oftest ture ud af huset. 
Vi lytter til medlemmernes egne ønsker og forsøger at imødekomme disse ønsker. Derudover tager vi afsæt i følgende nøgleord, som en del af vores hverdag: tryghed, med- og modspil, inspirere, fristed, relationer, netværk, anerkendelse, social og kulturel integration, humor og engagement.

RØDDERNE
"Rødderne" er klubbens ungeudvalg. Et udvalg for alle unge, der vil være med til at bestemme, hvad der skal være af arrangementer i klubben. Så bobler du af ideer til en bedre klub - så meld dig. 

Vi glæder os til at se jer


KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG

Vi glæder os
til at se dig på
Viborg Ungdomskole ...
Viborg Ungdomsskole
Reberbanen 13
8800 Viborg
Tlf.: 87 87 19 00
ungdomsskolen@viborg.dk