Spor-uger

10CVs Spor-uger er vores måde at komme i brobygning på. Modellen er helt ny og skoleåret 17/18 er Spor-ugernes første år. 

Det spor, du melder dig ind på, er det hold, du kommer til at følges med i brobygningsugerne (Spor-ugerne). Det er altså velkendte kammerater fra 10CV, du kommer afsted med. 

Underviserne fra 10CV vil i disse uger have snor i eleverne. Der vil være forberedelse inden I skal afsted. Imens I er væk, vil vi holde styr på fravær og fremmøde ude på uddannelserne. Når I er kommet hjem igen, skal I reflektere over - og konkludere på jeres nye erfaringer. 

I undervisningen på sporene her på 10CV, vil vi arbejde med temaer, som peger ind i den faglighed og det miljø, I vil opleve i brobygningen på ungdomsuddannelserne. På den måde vil det hele komme til at hænge sammen og formålet er, at du i sidste ende bliver mere afklaret med din fremtid. 

 

Her kan du se sammenhængen mellem det spor, du melder dig på og de uddannelser, du vil komme til at besøge i Spor-ugerne. (Der kan ske ændringer fra år til år.)

Vi glæder os
til at se dig på
Viborg Ungdomskole ...
Viborg Ungdomsskole
Reberbanen 13
8800 Viborg
Tlf.: 87 87 19 00
ungdomsskolen@viborg.dk