Skip to the content

VELKOMMEN I KLUBBEN

Fritidsklubberne er et pædagogisk fritidstilbud til børn på 4.-, 5.-, 6.- og 7. klassetrin. Vi arbejder målrettet på at hjælpe dit barn gennem rejsen fra barn til ung på den bedst mulige måde.

Vores ungdomsklubber er tilbud til unge fra 7.klasse op til 18 år hvor fritid, frihed og medbestemmelse er nøgleordene.


Viborg Kommunes fritidsklubber blev i august 2015 slået sammen som en afdeling under Viborg Ungdomsskole. Her lå i forvejen kommunens ungdomsklubber, og derfor er alle klubtilbud for Viborg Kommunes børn og unge at finde på denne hjemmeside.

Vær opmærksom på at alle fritidsklubberne nu også indeholder en ungdomsklub. Om du hører til en af fritidsklubbernes ungdomsklubber eller en af de klassiske ungdomsskoleklubber afhænger kun af, hvor du bor. Om de er det ene eller det andet, behøver du heldigvis ikke bekymre dig om. Du kan finde dem alle her på siden. 

Fritidsklubben er et pædagogisk fritidstilbud, der udvikler dit barns færdigheder i overgangen fra barn til ung. Med engagement, erfaring og pædagogiske værktøjer, skaber vi et frirum i barnets liv, hvor der er plads til udvikling, læring, fællesskab og nærvær. Vores erfaring er, at klubliv styrker børns selvværd, identitetsdannelse og udvikler deres potentialer.

Ungdomsklubben er et pædagogisk fritidstilbud til unge fra 7. klasse. Her er fokus på pædagogisk at støtte op om fællesskaber, relationer og den dannelse, der ligger i frihed og medbestemmelse.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Klubberne er med til at udarbejde tilbud til den åbne skole. Hvert år i marts sender vi et katalog på gaden med tilbud til Viborg Kommunes mellemtrin og udskoling. 
Kataloget er lavet i samarbejde med flere teams på Viborg Ungdomsskole og derfor har vi samlet det i en afdeling for sig. Du kan finde både kataloger og nærmere information på den del af hjemmesiden, der er tilegnet Den Åbne Skole. Klik her og kom godt frem.