FØLG OS

Nyheder / Aktuelt

Nyheder fra Ungdomsskolen

3. december 2019

Populært vægttabsforløb starter igen til januar

Fighterne er et tilbud i Viborg Ungdomsskole for overvægtige unge mellem 13 og 18 år, som ønsker hjælp til at tabe sig. Målet for forløbet er, at deltagerne får redskaber til at komme i gang med, fortsætte og bibeholde vægttabet og opnår større selverkendelse og selvværd.
Det sker gennem træning, kostvejledning og i høj grad også gennem nye relationer og venskaber på holdet.

Holdet kører i 12 måneder, og forældrene vil løbende blive inddraget, blandt andet gennem vejledning og fælles madaftener.
Vi holder infomøde onsdag den 22. januar 2020 klokken 19.00-20.00 på Ungdomsskolen, Reberbanen 13, Viborg.

Klik her og hent brochuren for Fighterne 2020.

25. november 2019

Vi åbner for tilmelding til forårsholdene torsdag den 5. december klokken 14.00.

De elever, der allerede går på et hold, bliver automatisk flyttet over på forårsholdet - med mindre de har aftalt andet med deres lærer.

De elever, som ikke går på et hold nu, har mulighed for at tilmelde sig til de ledige pladser fra 5. december.

Klik dig ind på dine yndlings-kategorier og find lige de tilbud, der passer til dig.

November 2019

Alt for mange unge mistrives, lyder det i et debatindlæg i Politiken. Vi gør faktisk noget ved det, og vi er i al beskedenhed stolte af at få lov at gøre en forskel for unge. Klik på rubrikken herunder og læs indlægget, der blandt andet sætter fokus på Viborg Ungdomsskoles Boost Camp-tilbud for udfordrede unge.

Er du nysgerrig på Boost Camp, så kan du hente materialet fra sidste år lige her. Der er optag igen i marts 2020 og vi sender selvfølgelig frisk materiale ud inden da. Hold dig opdateret her på siden og på siden for Den Åbne Skole