FØLG OS

Nyheder fra Ungdomsskolen

Senes opdateret 7. april 2020

Ungdomsskolen lukker ned

For at mindske corona-spredningen er al undervisning og aktivitet i Viborg Ungdomsskole-regi lukket ned. Det gælder også al undervisning i fritidsafdelingen. Vi vil holde jer opdateret her på siden, når vi har nyt.

11. marts 2020

Studieturene til Paris og London er aflyst

Tingene går stærkt i øjeblikket. Hele det officielle system er i beredskab for at mindske udbredelsen af coronavirus både nationalt og internationalt. På den baggrund har Viborg Kommune truffet beslutninger om foranstaltninger, der også berører Viborg Ungdomsskole. Det betyder helt konkret, at vores studieture til London og Paris i påsken er aflyst.

Vi ved, at mange har glædet sig, og vi er bevidste om, at meget er i spil, når en rejse bliver aflyst. Der er ingen, der glæder sig over sådan en beslutning, men vi skal passe på hinanden og vores unge mennesker, og foranstaltningerne er taget på netop den baggrund.

I forhold til det økonomiske aspekt, har vi sendt en mail i e-boks til alle berørte forældre. Vi håber på jeres tålmodighed og forståelse.

Med hensyn til spørgsmålet om eventuelle yderligere aflysninger af ture og arrangementer henstiller vi til, at I holder jer orienteret på vores facebookside og her på hjemmesiden.

3. december 2019

Populært vægttabsforløb starter igen til januar

Fighterne er et tilbud i Viborg Ungdomsskole for overvægtige unge mellem 13 og 18 år, som ønsker hjælp til at tabe sig. Målet for forløbet er, at deltagerne får redskaber til at komme i gang med, fortsætte og bibeholde vægttabet og opnår større selverkendelse og selvværd.
Det sker gennem træning, kostvejledning og i høj grad også gennem nye relationer og venskaber på holdet.

Holdet kører i 12 måneder, og forældrene vil løbende blive inddraget, blandt andet gennem vejledning og fælles madaftener.
Vi holder infomøde onsdag den 22. januar 2020 klokken 19.00-20.00 på Ungdomsskolen, Reberbanen 13, Viborg.

Klik her og hent brochuren for Fighterne 2020.