Skip to the content

FØLG OS

Find din klub

Ungdomsskoleklubberne

Unge i hele Viborg Kommune skal have et sted at mødes i fritiden og være sammen om det, I har lyst til. Også selvom I bare har lyst til netop det, at være sammen. Derfor har vi ungdomsskoleklubber fordelt lokalt i kommunen, alle indrettet i hyggelige klub-lokaler med adgang til spil og aktiviteter. Her kan du komme sammen med dine kammerater fra skolen, slappe af, spille Playstation, lave aktiviteter eller andet, som du finder på sammen med din klubleder og dine kammerater.

Kender du andre unge i Viborg Kommune, som du godt vil se i din fritid? Så er Klub Midt måske noget for dig. Klub Midt ligger i Viborg Ungdomsskoles lokaler på Reberbanen. Det er stedet, hvor alle unge er velkomne. Her kan I mødes på tværs af skoledistrikter, spille spil eller benytte jer af de aktiviteter, som Klub Midt arrangerer. 

Uanset om du vil hygge dig med dine nærmeste kammerater i den lokale klub, eller om du har mod på at møde nye unge, så er der en klub til dig.
Eneste krav er, at du befinder dig mellem 7. klasse og 18 år, og at du tilmelder dig her på siden. 
Find din ungdomsskoleklub

Og så er der fritidsklubberne...

Fritidsklubberne er et pædagogisk fritidstilbud til børn i 4.-, 5.-, 6. og 7. klasse i Viborg Kommune. Her finder du en oversigt over fritidsklubberne med praktiske informationer og korte præsentationer af hver enkelt klub. Bemærk: Fritidsklubberne indeholder også ungdomsklubber for unge fra 7. klasse og opefter. Om du hører til en af fritidsklubbernes ungdomsklubber eller en af de klassiske ungdomsskoleklubber afhænger kun af, hvor du bor. Om de er det ene eller det andet, behøver du heldigvis ikke bekymre dig om. Du kan finde dem alle her på siden. 
Find fritidsklubberne med tilhørende ungdomsklubber