Skip to the content

FØLG OS

Find din klub

Ungdomsklubberne

Hvor kodeordene på vores fritidshold er fællesskab og læring, er kodeordene for vores klubber fritid og medbestemmelse. 

Unge i hele Viborg Kommune skal have et sted at mødes i fritiden og være sammen om det, I har lyst til. Derfor har vi i alt 13 klubber fordelt lokalt i kommunen, alle indrettet i hyggelige klub-lokaler med adgang til spil og aktiviteter. Her kan du komme og være sammen med dine kammerater fra skolen, slappe af, spille Playstation, lave aktiviteter eller andet, som du finder på sammen med din klubleder og dine kammerater.

Kender du andre unge i Viborg Kommune, som du godt vil se i din fritid? Så er Klub Midt måske noget for dig. Klub Midt ligger i Viborg Ungdomsskoles lokaler på Reberbanen. Det er stedet, hvor alle unge er velkomne. Her kan I mødes på tværs af skoledistrikter, spille spil eller benytte jer af de aktiviteter, som Klub Midt arrangerer. 

Uanset om du vil hygge dig med dine nærmeste kammerater i den lokale klub, eller om du har mod på at møde nye unge, så har Viborg Ungdomsskole en klub for dig.
Eneste krav er, at du befinder dig mellem 7. klasse og 18 år, og at du tilmelder dig her på siden. 
Klik ind og find din ungdomsklub

Og så er der fritidsklubberne...

Fritidsklubberne er et pædagogisk fritidstilbud til børn i 4.-, 5.-, 6. og 7. klasse i Viborg Kommune. Her finder du en oversigt over fritidsklubberne med praktiske informationer og korte præsentationer af hver enkelt klub. Bemærk: Nogle af fritidsklubberne indeholder også klubtilbud for unge. Det står nærmere beskrevet under de enkelte klubbeskrivelser. Men det er altså værd at bemærke, at fritidsklubberne generelt er et efter-skole-tilbud til mellemtrinnets børn, imens ungdomsklubberne er et aftentilbud til udskolingens unge. Begge klub-typer hører under Viborg Ungdomsskole og er dermed repræsenteret her på siden. 
Find fritidsklubberne