FØLG OS

Kommende elev?

For kommende elever og forældre

Her kan I finde praktisk information, der er relevant for jer, der er kommende elever eller forældre til elever på 10CV.

Har I spørgsmål, som I ikke kan finde svar på her, kan I kontakte:
Sekretær: Sabine Jespersen. Tlf. 8787 1905. Mail: sjes@viborg.dk
Afdelingsleder: Roald Kiilerich. Tlf. 2579 0791. Mail: robk@viborg.dk

Alle interesserede - forældre som elever - er velkomne til 10CVs informationsaften. Her står vi klar med kaffe, åbne arme og svar på de spørgsmål, I måtte have om Viborgs kommunale 10. klasse. (Oplægget starter klokken 17.15.)

For hvad skal der egentlig ske efter folkeskolen? Er det en god idé med et ekstra år til at modnes, få lidt mere undervisning på CV´et eller simpelthen blive sikker på, hvilken uddannelsesvej, der er den rigtige?

10CV hviler på tre ben: Faglighed, fællesskab og fremtid. Skoleåret bygger derfor på relevant undervisning, personlig udvikling i et fællesskab og længere brobygningsforløb, så eleverne både afprøver og reflekterer over de forskellige uddannelsesmuligheder, de vil stå overfor, når folkeskolen er ovre.

Alt dette og meget mere fortæller vi om på infoaftenen 30. januar. I er velkomne.

Alle interesserede er velkomne til at komme og høre mere om Viborg Elite den 20. november kl. 19.00 – 20.15 på Viborg Ungdomsskole, Reberbanen 13, Viborg.

Her vil du møde de ungdomsuddannelser, som Viborg Elite samarbejder med. Viborg Katedralskole, Viborg Gymnasium og HF, Viborg Ungdomsskoles 10CV, Mercantec og Midtbyens Gymnasium (HTX og HHX) vil alle være repræsenteret.

Program for aftenen:

Kl. 19.00            Velkomst
Kl. 19.05            Præsentation af Viborg Elite ved Lone Simonsen
Kl. 19.30            Hver ungdomsuddannelse præsenterer deres tilbud
Kl. 20.00            Infostande fra hver ungdomsuddannelse

Tilmelding til Lone Simonsen på lone@viborgidraetsraad.dk senest 16. november

10. klasse er et målrettet skoleår for unge, der vælger at stå stærkere før opstart på en ungdomsuddannelse. Vi er eksperter i at udvikle jer fagligt og personligt og har erfaring med understøttende undervisning og de nyeste læringsteknologier. Et skoleår på 10CV er et år, der linker direkte til den kommende ungdomsuddannelse, uanset om I kommer som uafklarede om jeres fremtid eller bare vil stå med bedst mulige kort på hånden.

Tilmeldingen foregår gennem optagelse.dk
Her tilmelder I jer enten til 10CV, EUD10 eller Eliteidræt.

Når I er optaget på 10CV, bliver I indkaldt til forsamtale i løbet af foråret. Inden denne samtale, skal I have udfyldt vores valgfagsskema, der kan hentes her

Ansøgning til Eliteidrætssporet
Der ansøges via følgende procedure:

- Senest 1. marts: Søg optagelse på den ønskede uddannelsesinstitution via almindelige regler på www.optagelse.dk
- Senest 1. maj: Søg optagelse på Viborg Elite ved at udfylde og indsende dataskema og ansøgningsskema til lone@viborgidraetsraad.dk

Ansøgningsskema

Dataskema

Udøvere, som kommer ind på den pågældende uddannelses-institution men ikke optages i Viborg Elite, er stadig optaget på uddannelsesinstitutionen.

Har I spørgsmål vedrørende specifikke skoletilbud, er I meget velkomne til at kontakte skolekoordinatorer Mads Møller Mikkelsen (Tlf: 4217 4112, Mail: mads064m@viborgskoler.dk).
Har I spørgsmål vedrørende tilbud via Viborg Elite, optagelseskrav, optagelsesprocedure mv. er I meget velkomne til at kontakte elitekoordinator Lone Simonsen
(​Tlf. 8662 5533, Mail: lone@viborgidraetsraad.dk)

Hent brochuren for 10CV ved at klikke på billedet herover.

1. lektion: Kl. 8.00 - 8.45
2. lektion: Kl. 8.45 - 9.30

Brunch og pause: Kl. 9.30 - 9.55

3. lektion: Kl. 9.55 - 10.40
4. lektion: Kl. 10.40 - 11.25
5. lektion: Kl. 11.25 - 12.10

Frokost: Kl. 12.10 - 12.35

6. lektion: Kl. 12.35 - 13.20
7. lektion: Kl. 13.20 - 14.05
8. lektion: Kl. 14.05 - 14.50

Bor I i Viborg Kommune og har mere end ni kilometer til skole?
Så får I gratis offentlig transport. Hør nærmere om reglerne for befordring på kontoret på tlf. 8787 1900

Med bussen? Tjek busplanerne her

Bor I i en anden kommune end Viborg Kommune, afholder I selv udgifterne til transport til - og fra skolen.

Fylder I 18 år inden - eller imens I går i skole, er I berettiget til at modtage SU.

Vil I have helt styr på fremgangsmåden, så spørg på kontoret.

Vil I have styr på regler og satser, så klik her og gå ind under "Min SU".