Om HU
Vores oplevelser
Billeder

Det siger eleverne

"Jeg var skoletræt, og min indstilling til at gå skole, var meget negativ, men det blev anderledes efter jeg startede i HU. Jeg blev mødt af søde lærere, og jeg fik lyst til at gå i skole igen."

"I timerne fik jeg hjælp til de opgaver, der skulle løses, og skolearbejdet fik jeg lært på en spændende og sjov måde”

"Klassekammeraterne tog godt imod mig, selvom alle var meget forskellige."
(Camilla, HU-elev)

”Vi får meget mere hjælp her. Hvis jeg ikke magter at få mere undervisning, så får jeg lov til at gå ud i sofaen og læse indtil jeg er klar til at komme ind igen.”

”Jeg har lært rigtig meget de par år jeg har gået her.”

”Her er ingen mobning eller nogen, der føler sig udenfor. Vi er ikke ret mange, og derfor kender vi hinanden godt alle sammen.”
(Sanne, HU-elev)

”Du bliver ikke bare overladt til dig selv her. Der er virkelig altid nogen, der vil hjælpe.”

”Jeg kan godt lide at lærerne sender en besked til vores forældre, hvis vi ikke kommer til timerne. Pjækkeri er ikke en mulighed, og det gør det hele lidt lettere.”

”Der bliver lagt mærke til os her, og vi får den hjælp, vi har brug for, selv om det ikke er noget med skole. Grete har for eksempel lige hjulpet mig med at søge S.U.”
(Simone, HU-elev)