Om 10CV
Billeder
Hent brochurer

DET SIGER ELEVERNE

"Jeg var rigtig glad for at gå på 10CV, da der er et rigtig godt fællesskab, og alle har det godt sammen. Jeg kunne godt lide at skolen gjorde meget ud af klasse fællesskab fx. sad klassen sammen og spiste morgenmad. Jeg kan klart anbefale skolen."
(Lotus, tidligere 10CV-elev)

"Mit år på 10CV var et af de bedste i mit liv. På 10CV er der et helt unikt fællesskab, det er der f.eks. på den måde, at man hver dag sidder sammen med sin klasse og spiser sammen. Det gør, at man får et unikt fællesskab. Dertil så var der turen til Prag, som var virkelig god til at ryste folk sammen og få folk til at lære hinanden at kende på en anden måde end man ville kunne gøre på en normal skoledag.
Jeg vil klart anbefale 10CV, da det er et år, med mange oplevelser og nye bekendtskaber."
(Mathias, tidligere 10CV-elev)

"Jeg vil aldrig bytte mit 10CV år ud for noget i verden. Det var stedet der formåede at udnytte mit faglige potientiale til fulde, samt at sætte et stort fokus på vigtigheden i sammenholdet blandt eleverne, på én og samme tid. Der var frihed under ansvar, og det var en super måde at blive gjort klar til fremtiden på - hvad end den måtte indebære.
Også var det nok også stedet der formåede at give mig det spark, der skulle til, for at jeg troede på, at jeg kunne få den fremtid jeg drømte om.
På 10CV var der altid tid til sjov og ballade - men også til alvor. Der var tid til diskussioner og til forskellige meninger. Jeg husker tydeligt et af vores emner i dansk "jagten på det perfekte", Gud hvor satte det de små teenager hjerner i gang! Og det var fantastisk, for alle havde en mening og kunne relatere til emnet på den ene eller anden måde.
Det er en skole med lærere der møder eleverne det sted de står i livet lige nu - om så livet går strygende eller knap så strygende. Og jeg vil love jer, at de gør alt der står i deres magt for at få alle på benene igen - også selvom de måske kan virke lidt stride engang imellem.
Så, hvis jeg kunne vælge, så skulle alle et smut forbi 10CV, for ikke nok med at man er en oplevelse eller to rigere, så lære man rigtig meget om sig selv og om hvor vigtigt det er at stå ved sine meninger og altid have sig selv med."
(Shanne, tidligere 10CV-elev)

​"Skolen er god, lærene er gode, kantinen er god! Så alt er godt. Det har været et rigtig godt år for mig, og har givet mig en masse muligheder fremover, som jeg fik taget i brug. Skolen kan klart anbefales, til dem som vil udforske i deres muligheder fremover."
(Nick, tidligere 10CV-elev)

"Undervisningen er virkelig god. Det kan jeg også se på mine karakterer. Til forskel fra folkeskolen, så snakker lærerne mere til os som unge voksne, i stedet for at tale til os som børn."
(Mark, tidligere 10CV-elev)

"10CV vækker drømme til virkelighed. De har SÅ MEGET at byde på, lige fra dans til motorsport. 10CV har tilbud, som alle vil få glæde af, og man har muligheden for at udnytte sine interesser og talenter."
(Mai, tidligere 10CV-elev)

"Når jeg er blevet ældre og skal tænke tilbage på 10CV, vil jeg tænke, at det ene skoleår har ændret så meget i mit liv. Ja jeg kan bare sige at jeg kommer i skole hver dag med et smil på mine læber."
(Naja, tidligere 10CV-elev)