Om 10CV
Billeder
Hent brochurer

FÆLLESSKAB

10CV er mere end en skole. Fællesskabet og relationerne er vigtige for os, og vi laver mange forskellige aktiviteter hen over året, der bringer os sammen. Vi spiser sammen hver dag og du får pligter, der er med til at give dig et ansvar for fællesskabet. Vi har klub, kantine og pejsestue, hvor I kan hygge mange eller få sammen. Vi tager på studietur, og så har vi en række sjove og udfordrende aktiviteter, der ligger spredt hen over året. Her handler det ikke om at sidde i klasselokalet, men om at få nogle gode og udfordrende oplevelser sammen, der udvikler din selvstændighed og giver energi til at lære lidt ekstra.

Vores skolestørrelse og struktur gør, at I får mulighed for at skabe gode kontakter på tværs af klasserne. Vi er store nok til, at I oplever at være i et ungdomsmiljø og små nok til at bevare nærheden og trygheden.

10CV – venskaber for livet